Restaurant Hotel In den Bonten Os
Your cart is empty

Restaurant Hotel In den Bonten Os starstarstarstar

Rijmenamseweg 214, Rijmenam, Antwerpen, B-2820, Belgium

Tik om te bellen +32 (0) 15 520 450
100.00€ - 59.00€ Restaurant Hotel In den Bonten Os Rijmenamseweg 214, Rijmenam, Antwerpen, B-2820, Belgium +32 (0) 15 520 450 1 Room 4 Poster bed 1 Room Double beds 1 Room Single 1 Room Twin beds 4 2 1 2
/ / / /
Gemiddelde score: 0.0
Totaal aantal stemmen: 0
 Weinig boekingen
 Halfvol
 Veel boekingen
 Volgeboekt
Aanvraag reservering Onze kamerprijzen Onze kamers
qrcode

 

Hotel-Restaurant en conferentiecentrum "In den Bonten Os" is een zakelijk en gastronomisch trefpunt en biedt U naast de professionele aanpak een persoonlijke, familiale benadering. Het beschikt over een unieke ligging in een groen, bosrijk kader tussen Antwerpen en Brussel, op 20 km van Brussels Airport.

 De prijs is € 67.00 per persoon en per dag aan diner inclusief dranken te besteden, en € 18.00 per persoon en per dag aan ontbijt te spenderen.

De vpucher geldt voor 2 of 3 nachten, bij vroeger vertrek of korter verblijf, zijn de minimum te spenderen bedragen € 75.00 pp/dag aan diner inclusief dranken en € 20.00 pp/dag voor het ontbijt.

Deze voorwaarden gelden enkel bij cash (geld) betaling. Indien klant met een kaart (=Amex, EC, VISA, MC, Diners, Maestro of Pin-kaart) wenst te betalen, dan rekent men een toeslag van 3% op bovenvermelde tarieven.

 

De tarieven zijn gebaseerd op een verblijf in een tweepersoonskamer, voor een single kamer wordt een toeslag van € 26.00 per persoon, per nacht aangerkend. Annulaties zonder kosten gelden tot 12u ’s middags drie dagen voor aankomst. Honden zijn toegelaten op de kamer mits een supplement van € 14.50/hond per dag en dit dient duidelijk vooraf gemeld te worden, zodat wij hiervoor een aangepaste kamer kunnen voorzien.

 

Kamer typen

100.00€
Room 4 Poster bed
1
59.00€
Room Double beds
1
???
Room Single
1
150.00€
Room Twin beds
1

Omgevings activiteiten

Incheck tijden

Routebeschrijving

Luchthavens

Ander vervoer

Beleid & gebruiksvoorwaarden

Uw gegevens

Sommige onderdelen van deze website moeten informatie opslaan over uw bezoek. Dit wordt alleen gebruikt om u van dienst te zijn, het wordt nooit gedeeld met derden en wordt verwijderd zodra het niet langer meer nodig is.

U hebt ons nog niet verteld of we persoonlijk identificeerbare informatie over u kunnen verzamelen

GEEFT U ONS TOESTEMMING OM DEZE GEGEVENS OP TE SLAAN?


U moet ermee instemmen dat wij deze gegevens voor u bewaren om boekingen op deze site te kunnen maken. Ongeacht of u al dan niet instemt met het opslaan van uw gegevens, zullen wij een cookie op uw computer opslaan om ons te laten weten of u zich al dan niet hebt aangemeld. Dit helpt ons ervoor te zorgen dat we u niet constant vragen of u al dan niet wilt dat we gegevens van u opslaan en bevat geen persoonlijk identificeerbare informatie. Als u van gedachten verandert, kunt u op elk gewenst moment de pagina "App-machtigingen" bezoeken om u aan of uit te melden.

De informatie wordt opgeslagen voor verschillende tijdsperioden afhankelijk van de aard van uw bezoek. Dus, als u alleen maar rondkijkt, bewaren wij informatie over de geografische locatie (op landniveau). Als u zoekopdrachten uitvoert, slaan we de laatste dingen op waarnaar u hebt gezocht om vervolgens zoekformulieren gebruiksvriendelijker te maken. Deze informatie wordt meestal maximaal 24 uur bewaard en wordt alleen gebruikt om uw bezoek aangenamer te maken.

Wanneer u bij ons boekt, wordt er noodzakelijkerwijs meer informatie opgeslagen.

  1. De technische details van het boekingsformulier worden vastgelegd en bewaard voor een maximum van 60 dagen. Dit is vereist, zodat reserveringen op aanvraag kunnen worden omgezet in volledige boekingen zodra een boeking is goedgekeurd en voor analyse door onze teams in het geval er een probleem is met een boeking. Als u niet was ingelogd toen u een boeking maakte, zullen wij u een gebruikersnaam en wachtwoord per e-mail toesturen, zodat u uw boekingsgeschiedenis kunt bekijken en uw Right To Be Forgotten (Recht om te worden vergeten) kunt uitoefenen als u dat wenst.
  2. Gegevens die in het boekingsformulier zijn ingevoerd, bijvoorbeeld naam, e-mailadres, echt adres, worden maximaal 365 dagen na de vertrekdatum van de boeking opgeslagen. Deze informatie wordt in gecodeerde vorm opgeslagen in onze database, zodat alleen bevoegde personen deze kunnen bekijken. Als u een reservering maakt, moeten wij uw persoonlijke informatie tijdens de geldigheid van de reservering wettelijk opslaan. Als de boeking is voltooid, omdat deze is geannuleerd of is uitgecheckt, kunt u uw RTBF (recht om te worden vergeten) gebruiken door u aan te melden en naar de pagina "Uw gegevens" te gaan. Factuurgegevens voor voltooide boekingen worden nog steeds veilig opgeslagen in onze database om ervoor te zorgen dat we ons houden aan de relevante belastingwetten, maar u kunt alle andere persoonlijke informatie verwijderen nadat de boeking is voltooid.
  3. Wanneer u ermee instemt dat uw informatie wordt opgeslagen zoals hierboven beschreven, zijn wij wettelijk verplicht om deze toestemming op te slaan in onze database. Deze informatie omvat uw IP-nummer en de inhoud van het aanmeldingsformulier. We zullen deze toestemmingsmelding onbeperkt behouden (dit is een wettelijke vereiste).
Agent vcard

Er zijn nog geen reviews voor deze accommodatie.

Je moet ingelogd zijn om een ​​review te plaatsen.
Beschikbaar voor boekingen
Weinig boekingen
Halfvol
Veel boekingen
Bezet/Niet beschikbaar
Mei 2020
MDWDVZZ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Augustus 2020
MDWDVZZ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
September 2020
MDWDVZZ
 
 
 
 
 
November 2020
MDWDVZZ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Januari 2021
MDWDVZZ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Februari 2021
MDWDVZZ
 
 
 
 
 
 
 
Room 4 Poster bed - 01
01

Max mensen : 4
Verdieping:
Room Double beds - 02
02

Max mensen : 2
Verdieping:
Room Single - 03
03

Max mensen : 1
Verdieping:
Room Twin beds - 04
04

Max mensen : 2
Verdieping:
Tariefnaam Kamer/verhuurobject type Min mensen Max mensen Geldig vanaf Geldig tot en met   Minimum dagen Maximum dagen
Tariff Room Double beds 1 2 donderdag 30 januari 2020 woensdag 30 januari 2030 71.39€  Per nacht 1 365
Tariff Room Twin beds 1 2 donderdag 30 januari 2020 woensdag 30 januari 2030 181.50€  Per nacht 1 365
Tariff Room 4 Poster bed 1 4 donderdag 30 januari 2020 woensdag 30 januari 2030 121.00€  Per nacht 1 365

Hier is een overzicht van enkele services die u kunt afnemen bij het maken van een boeking bij deze accommodatie.

Boekings kosten

boekings kosten

14.96€ (21%) ( Per boeking )
 
Jomres Properties Feed